Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIBIU: Lansare expoziție fotografie „Scoate voluntariatul din muzeu”

0

Asociația ReGenerația, împreună cu Asociația PeDale, va lansa în 21 noiembrie 2013, începând cu ora 18:00 expoziția de fotografie din cadrul proiectului Scoate voluntariatul din muzeu! Evenimentul va avea loc la cafeneaua Mojo by Our Coffeeshop de pe str. A Xenopol nr 1 (fostele galerii Carol) și va reuni reprezentanți ai tuturor ONGurilor participante precum și fotografii implicați în proiect. Proiectul este finanțat de Fundația Comunitară Sibiu și sprijinit de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Muzeul Astra și cafeneaua Mojo by Our Coffeeshop.

Proiectul își propune să scoată din anonimat voluntarii din spatele proiectelor pentru comunitatea sibiană și munca acestora. Activitatea principală a constat în realizarea unor pictoriale foto cu voluntarii asociaţiilor participante și reunirea acestora într-o expoziţie de fotografie deschisă publicului sibian pentru a încuraja implicarea acestuia în comunităţile locale.

Sesiunile foto au avut loc în muzee din Sibiu, prezentând scene, elemente și activități specifice asociaţiilor participante, şi îşi propun să prezinte acțiunea din spatele proiectelor acestora într-o manieră realistă și practică.

Vor expune fotografii: Catalina Draghici, Ioan Bordianu, Dan Susa, Flavia Danciu, Silviu Vulcan, Alina Belascu, Liviu Gaja si Gabriel George.

ONG-urile participante: Fundatia HERITAS, Asociatia Tura in Natura, Asociatia CenFas, A.L.E.G, CSE CNOG, Asociatiile PeDale si ReGeneratia.

Vă așteptăm să fiți alături de noi!!

Afis SVM_6

Despre ReGenerația

ReGenerația a fost înființată în Ianuarie 2012 și are ca scop realizarea de activităţi menite să susțină dezvoltarea tinerilor ca cetăţeni europeni în spiritul învățării continue, a diversității, a colaborării şi a unui stil de viață armonios.

 

Despre PeDale

Asociația a lua ființă în anul 2010 având ca scop promovarea valorilor europene în spiritul dezvoltării durabile prin proiecte pe teme antreprenoriale, culturale, artistice, sportive, educative și ecologice.

Parteneri:

pedale.ro/

fundatiacomunitarasibiu.ro

Citește mai mult:

http://regeneratia.ro

http://facebook.com/ReGeneratia

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.