Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

RomaniaPozitiva

3
“Iarna…Era iarna lui 1918 cand m-am nascut…
Era frig si nu prea stiam ce se intampla mai ales ca rudele mele mi-au spus ca tocmai ce fusese un razboi. Primul.

Primul razboi.

Aveam sa inteleg mai apoi ca de fapt, am avut o sora care se nascuse cu mult timp inaintea mea, cu cateva sute de ani inainte… dar, dintr-un nefericit accident nu a trait decat cateva luni…

Oricum, cei care si-au dorit ca eu sa iau fiinta au luptat pentru acest lucru. Nu a fost usor, am auzit! Caci nu putini au fost cei care si-ar fi dorit padurile mele, bogatiile mele, raurile mele, oamenii mei…Au trecut din toate colturile lumii popoare multe pe la rudele mele mai sarace cerandu-le aur si argint… dar mai ales cerandu-le demnitatea si libertatea.

…au rezista, au muncit, au luptat la nevoie, au construit fortarete pe ogoarele mele si mai ales au crezut in mine!

Acum sunt …mai saraca si mai tulbure dar sunt aici de ceva vreme, la locul meu cu padurile mele, cu bogatiile mele, cu raurile mele si mai ales cu oamenii mei!

Dar acum… cine mai crede in mine?

Draga cititorule,

Adus, poate din intamplare aici pe meleagurile acestea, daca ai macar cateva exemple de lucruri, fapte, oameni, crezuri care sa imi arate ca cineva mai crede in mine, aici e locul unde poti sa imi arati …si poti sa arati oamenilor mei ca mai sunt si oameni care… mai cred in mine!

Adresa mea o cunosti cu siguranta, caci sunt tot acolo de cateva sute bune de ani, chiar mii de ani, iar oamenii mei ma cunosc acolo undeva in sufletele lor.

logo-romaniapozitia 2010 PNGNumele…

Numele e simplu: sunt RomaniaPozitiva”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

3 comentarii

  1. avatar

    Sunt prea frumoase randurile de mai sus ca sa le lasi „ascunse” undeva intr-o arhiva 2006…Eu le-as pune la loc de cinste si caldura, la „Home”… 🙂

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.