Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inspirație pentru fiecare: Cursuri de pictură la Fundația Calea Victoriei

0

„Inspirația există, dar trebuie să te prindă lucrând.” – chiar și faimosul Picasso recunoștea asta. Așa că dă o șansă artistului din tine să iasă la iveală și înscrie-te la unul dintre cursurile de pictură pe care Fundația Calea Victoriei ți le-a pregătit în luna mai.

Vei lucra cu artiști profesioniști, pe unii dintre ei îi știi, poate, din incursiunile tale prin oraș unde te-ai bucurat de operele lor murale sau din cafenele ;). Atelierele sunt gândite astfel încât să te poți bucura de ele chiar dacă ești începător sau amator de tutoriale DIY.

Ce ți-ar plăcea să încerci din lista lor de propuneri?

Atelier de pictură în Acuarelă, din 2 Mai

Curs de Ilustraţie florală şi decorativă, din 7 Mai 

Patru zile de Suprarealism: Curs practic de pictură, din 8 Mai 

Atelier de pictură în ulei, din 11 Mai

Atelier de pictură pe porţelan, din 19 Mai 

Cercetează-ți agenda și treci la acțiune: înscrie-te la atelierul care-ți place, pe contact@victoriei.ro. Nu e nevoie să aduci nimic cu tine la curs, taxa de participare pe care o vei achita ca să-ți rezervi locul acoperă costul tuturor materialelor folosite.

Și ca inspirația să nu se lase așteptată, Fundația îți pune la dispoziție o sală de curs într-un sediu fermecător de elegant, într-o casă veche din centrul Bucureștiului, aproape de Metrou Romană și Metrou Universitate:  Str. C. A. Rosetti 47, et. 1.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.