Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Capitala Bucuriei, Kiseleff 27 noiembrie – 24 decembrie ’09

0

Concerte, dansuri, karaoke, patinaj, concursuri in Capitala Bucuriei, parcul Kiseleff din Bucuresti in perioada 27 noiembrie – 24 decembrie ’09

capitala-bucurieiFascinaţia şi buna dispoziţie domnesc acum într-un loc neaşteptat şi unic în peisajul bucureştean. Între 27 noiembrie şi 24 decembrie, vino în PARCUL KISELEFF din Bucureşti ca să uiţi de griji şi să te bucuri ca în copilărie! Eşti invitat într-o lume de poveste cum nu ai mai văzut niciodată. Învăluit în culori şi arome minunate, aerul de aici este deja umplut cu râs şi voioşie. Ţi-am pregătit 4 săptămâni de sărbătoare continuă. 4 săptămâni pline de viaţă, distracţie şi veselie cât cuprinde, pentru toata lumea! Activităţile din fiecare zi te vor pune în mişcare, te vor însufleţi şi te vor inspira.

Aici poţi alege să-ţi petreci timpul la Târgurile de Cadouri, Antichităţi şi produse culinare, pe patinoarul special amenajat, ascultând muzică bună sau participând la concursurile cu premii. Dacă vrei să te bucuri din toata inima, atunci mută-te de tot în CAPITALA BUCURIEI!

Mai multe informaţii pe capitalabucuriei.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.