Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Umbrela Verde a ajuns la Timişoara

0
Omuleţii verzi, umbrele zburătoare, oraş verde, oameni veseli 🙂 Şi nu este o poveste SF! Este campania de curăţenie de primăvară – vară la Timişoara. Citeşte mai jos câteva detalii despre eveniment şi apoi accesează ziarul regional Agenda pentru articolul complet.
„Ziua la curatenie, seara la distractie! Umbrela Verde si Omuletii Verzi ajung si la noi in oras la finele acestei saptamani cu ocazia campaniei „De acum, orasul tau este mai verde!”, initiata de o companie producatoare de bere alaturi de alti parteneri, printre care se numara si Primaria. In 14, 15 si 16 mai vor avea loc diverse actiune de ecologizare, iar fiecare zi se va incheia cu cate un concert in Piata Unirii. Astfel, organizatorii vor sa ii responsabilizeze pe timisoreni si pe locuitorii altor noua orase din tara in privinta protectiei mediului inconjurator si a reciclarii deseurilor de echipamente electrice si electronice, inclusiv becuri economice si tuburi fluorescente. Joi, soferii care vor trece prin intersectiile din zona centrala vor primi de la Omuletii Verzi, politisti si voluntarii Umbrela Verde abtibilde inscriptionate cu mesajul „Eu nu arunc gunoi pe strada”, iar prima zi se va incheia cu un concert al trupelor Six si Simplu, in Piata Unirii, care va incepe la ora 20.30.”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.