Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Social Entrepreneurship Talks România – 1 / 3 – Credite pentru întreprinderi sociale

0

Deschidem seria de Social Entrepreneurship Talks cu un subiect amplu și câțiva speakeri pe măsură care au răspuns provocării de a discuta despre: Credite pentru întreprinderi sociale – nevoi și oportunități!

Mai pe larg, vom discuta despre:
– Cât de matur este sectorul de economie socială?
– Care este oferta băncilor și a altor instituții financiare adresate sectorului?
– Ce este social banking-ul?
– Care sunt dificultățile antreprenorilor sociali?
– În ce condiții poate o întreprindere socială sau ONG obține un credit?
– Cum povestim și măsurăm impactul social?
– Care este rolul organizațiilor intermediare și cum pot acestea sprijini antreprenorii sociali?

Îi vom avea alături de noi în această călătorie pe Bogdan Merfea, Social Finance Association, Ramona Costache, Social Impact Banking, UniCredit Bank, Sonia Oprean, Synerb, și Angela Achiței, ADV.

Evenimentul se va transmite live pe Facebook și Youtube. Participanții care vor dori să intervină în cadrul discuțiilor, vor avea posibilitatea să o facă prin conectarea la platforma ZOOM, folosind linkul următor:
Nu uitați:
Ești antreprenor social la început de drum, managerul unei afaceri sociale sau un „ONG-ist” responsabil de activitatea economică din organizația ta? Ai vrea să înțelegi mai bine ce povești ascund cifrele din afacerea ta socială?
Te poți înscrie la modulul educațional (workshop privat) al programului, care se va desfășura în săptămâna 18-22 octombrie, 2021.
Program și format:
• Prezentăm 3 subiecte esențiale pentru orice antreprenor social
• 3 webinarii, în 3 zile diferite, cu înregistrare prealabilă
• 3 ore / zi – total: 9 ore
Programul de Educație financiară pentru antreprenorii sociali din România, prezentat de UniCredit Bank, este derulat de Social Finance Association în parteneriat cu @Synerb și cu suportul @Fundației Alături de Voi și @Laboratorul de solidaritate.

Următoarele evenimente din program:

  • 2 noiembrie 2021 / Cum planificăm succesul unei întreprinderi sociale?

  • 12 noiembrie 2021 / Cum atragi un investitor în afacerea ta socială?

Despre autor

avatar

Sprijinim organizațiile și antreprenorii motivați social în dezvoltarea unor programe și inițiative care să contribuie la creșterea bunăstării și reducerea decalajelor social – economice în comunitățile vulnerabile sau marginalizate. Impactul nostru final înseamnă locuri de muncă decente, venituri pentru cei vulnerabili, oameni instruiți, organizații locale puternice, sustenabile și comunități prospere. Synerb este o organizație nonprofit, neguvernamentală și apolitică. Mai multe detalii la: https://synerb.org/ro/

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.