Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Let’s talk about AIESEC

0

 

Indatade 27 martie 2013, AIESEC TIMISOARA va asteapta la ora 18 in Amfiteatrul 02 din UVT la evenimentul nostru introductiv. Pana in 30 martie,AIESECTimisoara incurajeaza studentii sa„deschida usa” unei alternative studentesti unice,unde  se pot perfectiona atat pe plan profesional, cat si personal.

Cu 3 zile inainte de incheierea recrutarii, la evenimentul „Let’s talk about AIESEC”, studentii interesati de organizatia noastra vor avea ocazia sa afle mai multe despre AIESEC TIMISOARA chiar de la persoane a caror viata le-a fost schimbata multumita AIESEC. Persoane precum Adrian Andreescu, Maldo Marselou, Anca Iordachescu, Bianca Paul, Romeo Molnar vor vorbi despre experienta lor in AIESEC TIMISOARA pe teme precum internationalism, leadership si comfort zone. Aflati despre oportunitatile pe care tinerii studenti le pot imbratisa in aceasta perioada, daca se inscriu in organizatie.

Pentru inscrierea in organizatie, studentii pot completa formularul de aplicare de pe site-ul AIESEC, www.aiesectm.ro, până în data de 30 martie, urmand mai apoi etapele de selectie.

afis aiesec

 

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.