Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În jurul lumii cu GIP-ul

0

GIP (sau Global Intership Program) este un program AIESEC de intership care oferă stagii de practică plătită în una din cele 124 țări și teritorii în care AIESEC este prezent. Aceste stagii sunt cele mai intense experiențe de învățare, oferim practică ce nu se poate dobândi în cadrul școlii, în organizații serioase și profesionale.

plaja captura

Dacă tu dorești să ai parte de asemenea intership-uri, noi îți cerem în schimb o experiență de minimum 3 luni în domeniul dorit plus  cunoștințe de limba engleză avansată. Intership-urile țin de la 3 până la 18 luni în care vei primi asistență continuă înainte și în timpul intership-ului plus un departament AIESEC care se ocupă de toate procesele. Domenii pe care poți pleca? IT, Educație, Inginerie, Marketing ori Management.

logo-aiesecIntership-urile noastre îți pot oferi următoarele beneficii:

  • Acces la training-uri și pregătiri gratuite
  • Dezvoltare personală și profesională
  • Experiență de lucru
  • Îți descoperi valorile după care îți vei ghida viața
  • Ești plătit pentru munca ta

Te poți înscrie la un astfel de stagiu pe: www.internshipinternational.ro sau www.hipo.ro/aiesec.

 

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.