Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Global Citizen recrutează

0

Global Citizen te invită să spui ‘DA’ unui stagiu de voluntariat global. Pentru o perioadă de la 6 la 8 săptămâni poți pleca în străinătate în una din cele 97 de țări înscrise în acest program. Dacă vrei să vezi piramidele sau să te plimbi cu cămila, Egiptul te așteaptă. La fel și Cehia, Polonia, China, Indonesia, Lituania, Grecia, Turcia, Kenya, Tunisia, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, pentru a enumera doar căteva din posibilele destinații, fiecare cu specificul ei cultural, social și istoric.

51f784790605352df7e5a68012a4d1ca

În cadrul acestui stagiu de voluntariat AIESEC te ajută să îți alegi un proiect, pe care vei lucra împreună cu alți internaționali. Programul are drept scop dezvoltarea societății din țara pe care ți-ai ales-o ca destinație. Proiectele diferă în funcție de cele șase domenii pe care poți aplica, acestea acoperind o arie largă de probleme globale: mediu, educație, sănătate, drepturile omului, înțelegere culturală, anteprenoriat cultural. Global Citizen îți oferă acces la o platformă internațională de contacte, șansa de a călători la cost redus și de a-ți face prieteni din toate colțurile lumii, o experiență multiculturală și dezvoltarea unor abilități precum: vorbitul în public, lucrul într-o echipă internațională.

Dacă te-ai decis să spui marele ‘DA’ acestei experiențe unice, atunci primul pas este accesarea formularului online, disponibil aici. Global Citizen te invită la o plimbare prin… lume, dorești să îi fii alături?

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.