Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AIESEC Timisoara organizeaza Congresul National al AIESEC Romania

0

AIESEC Timisoara organizeaza in acest an Congresul National, conferinta in cadrul careia vor participa toate echipele de conducere din cele 15 orase in care AIESEC este prezent, in Romania. Aceasta conferinta va avea loc la Hotel Strelitia in perioada 10-13 mai si are ca scop pregatirea suplimentara a participantilor si planificarea activitatilor interne si externe ale organizatiei.

Congresul National este o conferinta anuala, la care atat Presedintii si Vice-Presedintii oraselor in care se afla AIESEC, cat si echipa de conducere nationala, participa, pentru a forma strategii de dezvoltare organizationala si planificare a activitatilor externe pentru producerea unui impact pozitiv in societate. De asemenea, in cadrul celor 4 zile ale conferintei vor exista sesiuni de pregatire a participantilor conferintei pe teme de lucru in echipa, cunostinte functionale, planificare strategica si dezvoltare locala. Participantii vor incerca sa identifice noi modalitati de a oferi studentilor oportunitati de dezvoltare si experiente multiculturale.
In cadrul Congresului National se vor desfasura si doua ceremonii de celebrare a rezultatelor obtinute in anul 2011 si noua echipa de conducere AIESEC Romania. In seara de sambata, se vor acorda 9 premii pentru orasele cu cele mai bune rezultate din anul trecut, iar in seara de vineri, vechea echipa de conducere va preda stafeta noii echipe care se va ocupa de coordonarea AIESEC Romania in urmatorul an. Printre premiile oferite se numara si Premiul pentru Sustenabilitate, Premiul pentru Excelenta si Premiul pentru Oferirea Experientelor de Internship-uri Internationale.

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.