Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AIESEC Timisoara incepe primavara cu experiente de leadership si intenationalism

0

AIESEC Timisoara, parte din cea mai mare organizatie internationala condusa de tineri, incepe recrutarea de primavara. In perioada 12 martie – 24 martie 2012, tinerii din universitătile din Timisoara sunt invitati sa se inscrie in organizatie, pentru a beneficia de experiente de leadership si internationalism, care au ca scop dezvoltarea lor personala si profesionala. Studentii sunt asteptati si la evenimentul de deschidere al recrutarii, Wold Café Event, in data de 22 Martie, ora 18:30 la Centrul Regional de Afaceri Timisoara.

 

AIESEC vine in intampinarea nevoilor tinerilor, si ofera 2 experiente diferite, experienta de leadership si cea de internationalism. In cadrul fiecarei experiente, participantii au parte de o formare personala si profesionala, oferita de cele patru programe ale organizatiei. Acestia pot alege programele: Team Member Program sau Team Leader Program, asociate experientei de leadership, care le ofera sansa de a pune in practica ceea ce invata la scoala si de a-si dezvolta abilitatile de lucru in echipa si de coordonare; sau programele: Global Community Development Program si Global Internship Program, asociate experientei de internationalism, care le ofera sansa de a participa ca voluntar intr-un schimb de experiente sau de a merge intr-un stagiu de practica platit, oricunde in lume.

 

Evenimentul de deschidere al recrutarii se desfasoara in data de 22 martie la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, unde sunt asteptate toate persoanele interesate de oricare dintre programele oferite. La eveniment, participantii vor afla mai multe informatii despre AIESEC si vor putea asculta experientele traite de actuali sau fosti membrii ai organizatiei.

Inscrierea in AIESEC se face online pe site-ul organizatiei, www.aiesectm.ro, termenul limita fiind 24 martie 2012.

 

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.