We As Web continuă extinderea europeană, cu noi birouri în Marea Britanie și Germania

0
  • Compania are în plan deschiderea de birouri de vânzari și în Austria, Olanda sau Franța

  • We As Web deja are o prezență în afara granițelor, în Moldova și Albania

We As Web, companie de dezvoltare software în regim outsourcing, a deschis noi birouri în Marea Britanie și în Germania, iar planurile de expansiune continuă cu noi teritorii.

În noile birouri, We As Web are personal ce îmbină atât expertiza tehnică, dar și buna înțelegere a culturii locale și a nevoilor specifice ale business-urilor din cele două țări. Echipele respective înțeleg și analizează cerințele tehnice, preiau părți ale proiectelor, iar componentele majore de dezvoltare sunt realizate de experții din România, Moldova sau Albania.

Ne continuăm expansiunea și accelerăm deschiderea de birouri, în cele mai importante teritorii din Europa și nu numai. Anul acesta deja am adaugat Londra și Berlin pe harta We As Web și ne uităm cu atentie, pentru noi birouri de vânzări, la Austria, Franța sau Olanda. Noile birouri vor genera business în piețe majore, în care nevoia expertizei specialiștilor IT din România este certă și confirmată”, declară Claudiu Câmpean, Chief Sales Officer, We As Web.

În țară, compania este prezentă în Cluj-Napoca, București, Craiova, Brașov, Iași și Timișoara. Peste hotare, compania este prezentă cu birouri în Moldova și Albania.

We As Web furnizează servicii către companii din România, Germania, Irlanda, Franta, Austria, Marea Britanie și SUA.

We as Web a încheiat 2022 cu afaceri de 10 milioane de Euro și un profit net de 2 milioane Euro. La finele lunii martie, echipa includea aproximativ 400 de profesioniști IT.

We As Web a devenit una dintre cele mai mari companii IT cu acționariat 100% românesc din țară. We As Web a fost fondată în urmă cu cinci ani ca o companie de produs, iar din 2021, activitatea s-a concentrat pe furnizarea de servicii de tip team staff augmentation cat si outsourcing in dezvoltarea de software. Mai multe informaţii despre companie sunt disponibile pe pagina www.weasweb.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.