Vrei să-ți dezvolți ONG-ul și nu știi de unde să începi?

0

Ți-am pregătit un instrument simplu, care îți oferă metode și exemple concrete prin care poți trece singur printr-un proces de dezvoltare organizațională, pas cu pas.

👉Cum? Gratuit, online, în trei pași simpli. Instrumentul Self- Accelerator iti ofera resursele necesare pentru a realiza, în propriul tău ritm, diagnoza organizației tale, o planificare strategică, bazată pe prioritățile și zonele unde iți dorești să îți crești impactul, precum și metode de implementare și monitorizare a strategiei. Accesează instrumentul aici: https://www.accelerator-ong.ro/self-accelerator/

✅Resursele, metodele si exemplele practice pe care le-am adus împreună sub forma instrumentului Self-Accelerator au fost folosite cu succes în cadrul programului Accelerator ONG – un program complex de 16 luni prin care 24 de organizații din România au fost susținute în mod direct prin sesiuni de mentorat și coaching pentru a dezvolta strategii de creștere și transformare organizațională.

 

🤝Instrumentul a fost dezvoltat în proiectul ,,Acceleratorul de Sustenabilitate pentru ONG-uri” derulat de Asociatia Young Initiative în parteneriat cu Fundația World Vision România cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.
Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.