Tehnologia viitorului: Cele mai mari companii de blockchain și crypto din lume se întâlnesc la București la Crypto Expo Europe

0

Doar 3 zile până când cele mai mari companii de blockchain și crypto din lume se întâlnesc la București la Crypto Expo Europe

Mai sunt doar 3 zile până când cele mai mari companii de blockchain și crypto din lume se întâlnesc la București, la Crypto Expo Europe. Evenimentul B2B și B2C dedicat exclusiv pieței Blockchain și Crypto din Europa Centrală și de Est se va desfășura la Radisson Blu, pe 19 și 20 martie 2023.

Speakeri cu expertiză în domeniu de la Binance, LBank, Nasdaq, OKX, Gemini, Kukoin Netopia, Tokero, stake2earn, Crypto Virally, VD Law Group, Oveit, Human.ai (ș.a.) vor vorbi pe scena Crypto Expo Europe despre tehnologia blockchain, tehnologia viitorului.

Din momentul în care s-a aflat de evenimentul pe care îl organizăm în București am primit foarte multă susținere din partea comunității de crypto și blockchain din România. Suntem plăcut surprinși de feedbackul primit și de interesul manifestat de public și companii în privința participării la conferință. Ne bucurăm că am ales să organizăm Crypto Expo Europe în București.

Prin organizarea conferinței Crypto Expo Europe în București ne dorim să susținem comunitatea din România și să dezvoltăm și mai mult piața locală. Dorința noastră este ca în timp Crypto Expo Europe să devină cea mai importanță conferință din Europa, spune Ruxandra Tătaru – CEO Crypto Expo Europe.

Cei care își doresc să intre în domeniu, să investească sau să dezvolte parteneriate în industria blockchain și crypto, pe 19 și 20 martie vor avea oportunitatea să se întâlnească și să facă networking cu cei mai buni profesioniști din lume.

Iar în timpul festivității CEE Awards Gala 2023 de la Crypto Expo Europe cei mai buni vor fi premiați. O parte din principalele categorii din competiție sunt: Best Stock Market Exchange, Best Crypto Exchange Platform, Best Romanian Payment Processor, Best Romanian Crypto Exchange, Best Blockchain Startup, Blockchain Project of the Year, Best AI Blockchain Technology.

***

Crypto Expo Europe 

Cu o experiență de 10 ani în organizarea de congrese internaționale pe piața europeană, compania organizatoare a ales Bucureștiul pentru următorul eveniment deoarece România se află pe primul loc în Europa Centrală și de Est în ceea ce privește procentul de utilizare crypto. Evenimentul din București este dedicat companiilor care lucrează pe sau pentru blockchain (rețele, exchanges, utilities, Web3, payments, servicii etc.), investitorilor în crypto, celor care vor să învețe mai mult despre blockchain și crypto, celor care își caută joburi în blockchain și crypto, freelancerilor, startup-urilor și fondurilor de investiții. cryptoexpoeurope.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.