Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Targ transfrontalier, Arad 13-15 noiembrie 2009

0

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România – filiala Arad, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Bekes, Asociaţia de Municipalităţi pentru Dezvoltare Regională din Békés-ul Central şi Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” din Arad, vă invită să luaţi parte în perioada 13-15 noiembrie la Expo Arad Internaţional, Pavilion A, cu începere de la ora 11:00  la Târgul transfrontalier de bunuri, servicii şi oportunităţi investiţionale organizat în cadrul proiectului “Networking pentru dezvoltare economică durabilă” finanţat din fonduri Phare  CBC 2006 România – Ungaria.

Evenimentul urmăreşte facilitarea cooperării între firmele din zona transfrontalieră prin stabilirea de parteneriate de afaceri şi va reuni expozanţi din zona cross-border România-Ungaria din: construcţii,  mobilier,  transport şi turism.
imm-aradProfilul expozantului:

* să desfăşoare activitatea în domeniile menţionate;

* să se încadreze în categoria IMM;

* să desfăşoare activitatea în aria eligibilă a proiectului ( judeţul Arad , Bihor, Timiş).
Participarea la acest eveniment este gratuită şi include: asigurarea unui stand de 9 mp dotat cu masă, scaun, priză, pazie ( numele firmei, localitate şi ţară ) şi posibilitatea amplasării de materiale de promovare ( mostre, mape, pliante, broşuri, etc).

Vă rugăm să confirmaţi înscrierea la acest eveniment până cel târziu vineri, 30 octombrie 2009, prin transmiterea fişei de participare prin fax la nr. 0257/253757 sau e-mail: alina.popa@imm-arad.ro.

Mai multe informaţii pe site-ul organizatorilor imm-arad.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.