Pacofer, un start-up românesc, anunță platforma sa de ridesharing pentru pachete, un serviciu care aduce o noua perspectiva în domeniul livrărilor

0

Pacofer – serviciu de ridesharing pentru pachete disponibil în România

Romania – Decembrie 2023 – Pacofer, un start-up românesc, anunță  platforma sa de ridesharing pentru pachete, un serviciu care aduce o noua perspectiva în domeniul livrărilor. Platforma este disponibilă si poate descărcată din App Store sau Google Play.

Lansată în mijlocul anului 2023, Pacofer dorește să redefinească modul în care privim călătoriile cu mașina si implicit livrările, aducând o abordare noua și sustenabilă în domeniul ridesharing-ului, si anume cel pentru pachete.

Ridesharing pentru Pachete

Pacofer nu este doar un alt serviciu de ridesharing; este un ecosistem dedicat livrărilor de pachete. Diferența dintre clasicul ridesharing și cel de pachete constă în flexibilitatea oferită utilizatorilor de a trimite sau prelua pachete în timp ce călătoresc de la un loc la altul.

Acest concept nu este doar economic dar și sustenabil și prietenos mediului, utilizând călătoriile deja existente poate reduce nevoia de camioane pe drumuri, reducând traficul și emisiile de carbon, mai mult, conectează oamenii ajutând comunitatea și încurajează colaborarea.

Misiunea noastră este să conectăm destinațiile printr-o rețea sustenabilă. Vrem să depășim barierele între livrări C2C (consumer-to-consumer) și să extindem această rețea și către segmentele B2B (business-to-business) și B2C (business-to-consumer). Dorim să construim un ecosistem în care oricine poate contribui la facilitarea livrărilor și, în același timp, să câștige în această experiență.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați website-ul Pacofer sau să descărcați aplicația de mobil din App Store sau Google Play.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.