Au mai rămas 5 zile pentru completarea studiului Profil de Antreprenor, o radiografie a ecosistemului antreprenorial românesc

0

Impact Hub Bucharest & Startarium, cu sprijinul ING România și Bravva Angels, au lansat pe 8 martie studiul de piață Profil de Antreprenoro inițiativă care își propune să radiografieze ecosistemul antreprenorial românesc.


Ne dorim să aflăm ce nevoi, ce dorințe, ce provocări au antreprenorii români în această perioadă a schimbării continue, accelerate și a unui context macro destul de incert. Ce funcționează în prezent pentru ei și business-urile lor? Care sunt ariile în care au nevoie de ajutor? Unde își concentrează eforturile și cum arată pentru ei succesul?

Au mai rămas doar 5 zile disponibile pentru completare – până pe 21 martie 2023.

Sursa: aici.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.