Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Youth around the world, experienta multiculturala de la Timisoara

0

AIESEC Timisoara incurajeaza studentii sa traiasca experiente multiculturale

 

AIESEC Timisoara organizeaza evenimentul Youth around the world, un eveniment informal in cadrul caruia tinerii care au fost plecati intr-un internship, in strainatate isi vor impartasi experientele lor multiculturale si peripetiile traite in tarile respective. Evenimentul va avea loc marti, in data de 11 Aprilie 2012, la ora 19:00, in cadrul corpului R al Universitatii Politehnica Timisoara. Tot la acest eveniment studentii vor afla cum se pot inscrie la programele de internationalism si schimb de experienta oferite de AIESEC Timisoara si ce beneficii cuprind acestea.

Evenimentul va avea ca invitati 5 tineri care au fost plecati in strainatate printr-un program oferit de AIESEC. Acestia vor vorbi despre experienta lor, despre cultura tarii in care au fost, despre activitatile la care au participat in cadrul internship-ului si despre cum i-a schimbat pe ei aceasta experienta. Formatul evenimentului va oferi libertatea participantiilor de a avea discutii libere cu invitatii, de a pune intrebari si de a interactiona cu acestia. La acest eveniment, tinerii vor afla mai multe detalii despre cum se pot inscrie la un astfel de program si care sunt cerintele pentru a putea fi admis ca si participant la un internship AIESEC.

AIESEC Timisoara ofera studentilor doua programe prin care acestia pot trai o experienta multiculturala calitativa. Primul program, Global Community Development Program, este un stagiu de voluntariat in strainatate, de 6-8 saptamani, in care tinerii pot beneficia de o experienta de dezvoltare personala si pot cunoaste si intelege o noua cultura, traind intr-un mediu diferit, cu oameni cu traditii diverse. Cel de-al doilea program, Global Internship Program, este un stagiu de practica platit in strainatate, prin care tinerii pot avea parte de o dezvoltare atat personala cat si profesionala, lucrand la o companie intr-una dintre cele peste 110 tari in care AIESEC isi desfasoara activitatea.

Inscrierea se pot face si online, pe site-ul organizatiei, www.aiesectm.ro, termenul limita fiind  28 aprilie 2012.

 

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.