Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Targ de Primăvara la Arad 9 -26 aprilie 2011

0

Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Arad organizează Târgul de Primăvară  în perioada 9 -26 aprilie 2011.

Vizitatorii Târgului de Primăvară vor putea cumpăra ouă încondeiate, flori, decoraţiuni, icoane, jucării, obiecte de anticariat şi antichităţi, cozonaci, dulciuri şi alte produse de sezon..

În cadrul Târgului de Primăvară vor fi puse la dispoziţia comercianţilor 35 de căsuţe care vor fi instalate pe platforme în faţa Primăriei şi str. Romul Veliciu.

Comercianţii interesaţi să participe la Târgul de Primăvară se pot înscrie în perioada 31 martie – 4 aprilie 2011, la Serviciul Relaţii cu Publicul. Locurile vor fi atribuite solicitanţilor în limita disponibilului, în ordinea numerelor de înregistrare a cererilor pentru care se emite acordul prevăzut de HCLM nr.9/2011.

Cererile-tip vor fi însoţite de autorizaţiile de funcţionare cu viza pe anul 2011, conf Legii 359 / 2004 şi OUG 44 /2008,  sau, după caz, de copii după actele doveditoare pentru desfăşurarea legală a activităţii comerciale, conf.Legii 31/1990 republicată. La cerere se va ataşa lista produselor comercializate şi fotografii ale produselor, în format electronic sau pe suport de hârtie. Cererile cu documente incomplete vor fi descalificate.

Sursa: Primaria Arad.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.