Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Spot Weekend, dezvoltare si internationalism pentru ONG-uri la Timisoara

0

 AIESEC  Timisoara, parte din cea mai mare organizatie internationala condusa de tineri, dezvolta studenti din alte ONG-uri. In weekendul 19-20 mai 2012 tinerii din toate ONG-urile sunt invitati sa participe la evenimentul Spot Weekend pentru a beneficia de training-uri care au ca scop dezvoltarea lor personala si profesionala. Tinerii sunt asteptati sambata si duminica intre orele 10:00 si 17:00 la Casa Studentiilor.

AIESEC vine in intampinarea nevoilor tinerilor si organizeaza o conferinta de doua zile pentru dezvoltarea lor: sambata- training-uri de dezvoltare profesionala, iar duminica- training-uri de dezvoltare personala. In ziua de Sambata vor fii sustinute 3 sesiuni pe temele: Market Research, Sales si Public Speaking, iar duminica se vor aborda temele: Team Management, Leadership si International Internship.

In cadrul acestui eveniment, tinerii membri ai ONG-urilor din Timisoara vor avea ocazia de a afla mai multe si despre internaship-urile internationale oferite de AIESEC. Participantii la eveniment se vor putea inscrie mai apoi la un program de voluntariat in strainatate, sau la un stagiu de practica platit in oricare dintre cele peste 110 tari in care AIESEC este prezent.

Inscrierile pentru Spot Weekend se pot face pana sambata pe site-ul organizatiei, www.aiesectm.ro, taxa de participare fiind de 10 lei pentru prezenta in una dintre cele doua zile, sau 15 lei pentru ambele zile.

 

 

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.