Opening Gala Concert EUROPAfest 31. JAZZ AT THE PALACE. București, 5 iulie 2024, Sala Auditorium, Palatul Regal

0

Pe 5 iulie 2024 jmEvents te invită să te bucuri de vară și de oamenii dragi la Opening Gala Concert EUROPAfest 31 – Jazz at the Palace. Artiști din Italia, Israel, Japonia, Marea Britanie și România vor oferi un mix de standarde de jazz, compoziții proprii, dar și creații în premieră sub formă de jam session.  

Festivalul continuă cu concerte tematice în care evoluează artiști din 20 de țări:

6 iulie – Summertime Jazz 

7 iulie – Italian Jazz Night

9 iulie – Nothing but Jazz

10 iulie – It’s Jazz Time

11 iulie – Jazz a Perfect Day 

12 iulie – Best of Jazz

13 iulie – Gala EUROPAfest

14 iulie – Acustic EUROPAfest

Concertele sunt secondate de master-classes, workshop-uri și jam sessions.

Luigi Gageos, directorul festivalului ne-a declarat: „Ediția 31 a EUROPAfest e dedicată cu precădere jazz-ului. Știu că sunt destule persoane care cred că nu e genul lor de muzică, că îți trebuie educație sau o anumită stare să asculți jazz, dar, așa cum am spus în numeroase rânduri, vino o singură dată și mai vorbim după. În toți acești ani am atâtea exemple de oameni de diferite vârste care au fost efectiv surprinși să descopere că de fapt le place jazz-ul, că atmosfera din sala de concerte e captivantă, că ei au mai ascultat unele piese, dar că nu știau neapărat că sunt jazz.  Dacă ești din București, profită că există acest festival internațional la tine în oraș și vino să te bucuri live de note de saxofon, chitară, contrabas, tobe, voce sau pian alături de muzicieni din 20 de țări.”

Bilete și abonamente se pot achiziționa de pe iabilet.ro și în rețeaua magazinelor Flanco.

Din anul 2005 EUROPAfest se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Majestatii Sale Margareta si al Altetei Sale Regale Principele Radu, iar din 2015 este festival EFFE – Europe’s Finest Festivals.  EUROPAfest este proiect cultural co-finanțat de Ministerul Culturii.

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-EUROPAfest31/ 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.