Maramureșenii au pus la cale proiectul DIRTY FEST 2024!

0

DIRTY FEST 2024

După ce în ultimii 5 ani, în ciuda pandemiei COVID, activitatea trupei DIRTY SHIRT a „explodat” atât în țară, cât și în străinătate (Wacken Open Air, Hellfest, Pol’and’Rock, Reload etc.), maramureșenii au pus la cale proiectul DIRTY FEST 2024!

Pentru fanii vechi ai trupei, numele DIRTY FEST nu este nou deoarece în perioada 2010 – 2013, Dirty Shirt organiza un mic festival cu același nume în curtea liceului din Seini, cu o scenă improvizată dintr-o remorcă de camion. Pentru nostalgici, concertul din 2010 poate fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=iKJpRehWITw&list=PLE41EAE3269E36143

DIRTY FEST 2024 a fost gândit ca un eveniment de două zile în care DIRTY SHIRT va prezenta câte un playlist diferit în fiecare zi de festival, ocazie cu care formația va include piese ce nu au mai fost cântate live de foarte mult timp. Bineînțeles că se va urca pe scenă în formula Big Band, alături de numeroși artiști invitați, atât muzicienii care au fost alături de trupă în turneele din ultimii ani, cât și artiști din trupele invitate la festival.

Line-up-ul festivalului va cuprinde două „nume grele” ale scenei rock/metal din România, alături de care Dirty Shirt a împărțit scena de nenumărate ori și față de care membrii trupei au un mare respect artistic și cu care au creat o prietenie ce durează de zeci de ani. Line-up-ul va fi completat cu trei dintre trupele clujene cele mai promițătoare din „noul val”.

Primele 100 de abonamente Early Bird sunt disponibile la doar 149 lei, prin www.AmBilet.ro (https://www.ambilet.ro/tc-events/dirty-fest-2024-cluj-napoca/ )

Organizator eveniment: Maximum Rock România

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.