Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Graffiti PR lanseaza un program pentru creativi in cadrul Romanian Design Week

0

Graffiti PR @ Romanian Design Week 2021

Graffiti PR se alătură pentru al doilea an consecutiv festivalului de design Romanian Design Week și lansează Creative Joint, un program de sprijin destinat antreprenorilor din comunitățile creative.

Dacă RDW 2020 a gravitat în jurul noțiunii de „schimbare”, iar Graffiti PR si-a facut debutul in cadrul RDW cu expozitia Meaning+, ediția Romanian Design Week 2021 se concentrează pe puterea lui „împreună”. Pentru că împreună găsim soluții, ne adaptăm, luptăm și devenim mai buni, chiar și atunci când suntem obligați să facem față imprevizibilului și nevoii permanente de reorganizare.

“Pentru noi, Graffiti PR, tema RDW 2021 a setat cadrul perfect în care Creative Joint să capete formă și să umple cu folos spațiul. La propriu. Pentru că drumurile drepte te duc spre getting things done, dar inspirația care te găsește în intersecția potrivită te propulsează spre mai mult și mai bine. Intersecția pe care noi o propunem este una de oameni, de practici, de idei și de întâlniri fericite pe care tu poți să le faci să se-ntâmple. Odată ce ajungi în Univers, la etajul 4. Pentru că doar #ÎMPREUNĂ deschidem un nou capitol al industriei. Unul al grijii, al empatiei și al sensului constant pentru comunități și societate. Pentru că doar împreună ajungem la WOW.” declară Cristina Iancu, Creative Director Graffiti PR.

Programul Creative Joint debutează în cadrul Romanian Design Week 2021 și se încheie la finalul lunii septembrie. Înscrierea în program se face aici și doar ideile sau afacerile selectate vor face parte din program.

Programul este adresat comunităților creative, antreprenorilor, artiștilor care au nevoie de ajutor sau care își doresc să se dezvolte și să facă parte din sistemul de colaboratori Graffiti PR. În cadrul Creative Joint, Graffiti PR oferă spațiu de lucru în Palatul Universul, consultanță în branding, marketing și comunicare, networking și suport pentru lansarea ideii sau pentru creșterea și promovarea afacerii.

Expoziția centrală RDW 2021 poate fi văzută în intervalul 4 – 13 iunie la Combinatul Fondului Plastic, un spațiu cu o istorie specială, gazda centrală a #RDW2021 pentru al doilea an consecutiv.

#RDW2021 #CreativeJoint #GraffitiPR #comunitaticreative

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.