Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festival urban la Timişoara

1

timisoara-2La Timişoara în perioada 17, 18, 19 iunie cultura stă bine în stradă! Spaţiul urban timişorean primeşte în vizită câteva expoziţii de fotografie, grafică, sculptură. Publicul pietonal va fi (în)cântat de acorduri de jazz, muzică tradiţională românească cu infuzii de electro şi chiar muzică clasică. Concertele se vor desfăşura pe scena din Piaţa Unirii, între orele 19:00-21:00, acolo unde aerul boem al oraşului are câte ceva de împărţit cu spiritul cultural al acestui eveniment. Strânge bani de o cafea, încarcă aparatul foto cu răbdare, bucură-te de soare şi cultură la festivalul urban de la Timişoara! Mai multe date despre aceste eveniment sunt disponibile pe site-ul oamenilor buni, adică pe lumebuna.ro

Un fragment din ştirea publicată pe lumebuna.ro este disponibil în cele ce urmează:

„Asociatia Culturala „Compania D’Arte” va invita in Piata Unirii din Timisoara in perioada 17, 18, 19 iunie 2009, sa participati la Festivalul „Dialogul artelor – laborator artistic stradal” cu tema „Spatiul public – spatiu cultural” – proiect cultural pentru promovarea tinerilor artisti timisoreni. Proiectul este realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Timisoara si al Consiliului Local Timisoara, in cadrul conceptului TIMISOARA – OPEN ART CITY / TIMISOARA – ORAS DESCHIS AL ARTELOR.”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Programul Bega Bulevard, Timişoara, 19-21 iunie 2009 - RomaniaPozitiva

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.