Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Drumetie la Cetatea Siriei, duminica 21 august 2011

2

24 de tineri au vizitat saptamana trecuta Manastirea Maria Radna si Cetatea Soimos, sub indemnul „Descoperim Aradul”.

Itinerariu de weekend a fost a fost Basilica Sfânta Maria Radna, despre care excursioniştii notează în jurnalul de călătorie : „Istoria mănăstirii se întinde pe o perioadă de aproape 500 de ani. Prima biserică a fost înălţată aici la 1520, într-o perioadă  când la sud de Mureş, în Banat, domneau turcii. Aceştia au atacat în repetate rânduri aşezarea, iar biserica a trebuit reconstruită de multe ori. La invazia turcească asupra Lipovei, din 1695, biserica de la Radna a fost arsă din temelii, însă icoana Maicii Domnului a rămas intactă.

Cetatea Soimos a fost urmatoarea atractie turistica, acolo unde participantii au poposit pret de cateva ore.

„Descoperim Aradul” contiuna si in acest sfarsit de saptamana! Duminica 21 august 2011 este programata o drumetie la Cetatea Siriei. Plecarea are loc la ora 8.30 din Autogara Arad (Calea 6 Vanatori) si intoarcerea este programata pentru ora 18.00

Costurile de tansport – aproximativ 15 ron.
Din „Bagajul de calatorie” nu trebuie sa lipseasca  apa de baut, cateva sandvisuri si multa voie buna!

Toti participantii la eveniment vor manca clatite cu gem de caise sau Finetti!

“Descoperim Aradul” proiectul prin care ne ne dorim schimbarea mentalitatilor din jurul nostru, constientiazarea tinerilor privind importanta implicarii lor in viata sociala si mai ales combaterea problemelor de zi cu zi.

Misiunea noastra este de a determina tinerii sa fie mai receptivi la problemele celor din jurul lor si ne dorim o societate mai bine informata, dezvoltata si poate mult implicata in rezolvarea problemelor. Mai multe informatii si pe siteul oficial: www.descoperimaradul.info sau pe contul de Facebook.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.