Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Autism şi Film, 22-23 iunie, Timişoara

0

Fundaţia „Pentru Voi” din Timişoara are plăcerea de a vă invita să participaţi la „Autism Film Fest” – primul festival de film pe tema autismului din România, care va avea loc în 22 şi 23 iunie la Timişoara. Cu siguranţă este un eveniment inedit, un eveniment care aduce în atenţia publicului filmul şi problematica persoanelor cu autism. Citeşte mai jos despre acest eveniment şi megi la film – dacă eşti în Timişoara azi şi mâine!

autism-film-festival„Este o premieră absolută pentru România şi sperăm ca prin film să reuşim să apropiem mai mult timişorenii de problematica persoanelor cu autism. Cele 4 filme ale festivalului surprind poveştile de viaţă ale unor persoane cu autism, cu bune şi rele, dragoste şi ură, acceptare şi segregare… Evenimentul este organizat în cadrul campaniei de antistigmatizare pe tema autismului organizată prin proiectul “Autismul nu dispare la 18 ani!”, finanţat de Uniunea Europeană prin programul PHARE 2006 – Sănătate mentală. Anul acesta vom proiecta 4 filme internaţionale având ca subiect poveşti de viaţă care au în prim plan persoane cu autism.”
Luni, 22 iunie – UPT, Facultatea de Construcţii Sala CA1, parter
18.00 Deschidere festival
18.30 Elle S’appelle Sabine
20.30 Mozart and the Whale
Marţi, 23 iunie – UVT, Aula Magna
18.00 The Black Balloon
20.00 The Snow Cake
Mai multe informaţii pe site-ul oficial al organizatorilor pentruvoi.ro

Mai jos este şi o hartă a locaţiilor de desfăşurare a evenimentului.

harta-locatii

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.