Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Stepistii eco in actiune!

0

Proiectul STEPISTII ECO – IN ACTIUNE a fost propus de profesorul de la scoala Scoala cu clasele I-VIII nr 19 „Avram Iancu” din localitatea Timisoara, judetul Timis. La realizarea proiectului au participat 27 elevi.

Problema pe care o rezolva acest proiect

In Alternativa educationala Step by Step elevii au un program de 8 ore zilnic. Lipsa unui teren de sport si a unui spatiu amenajat pentru diferite activitati educative, are un impact negativ asupra sanatatii copiilor. Proiectul isi propune amenajarea spatiului existent, astfel incat timpul petrecut in cadrul programului sa fie placut si benefic. Este un proiect realizabil si sta in puterea noastra sa-l ducem la bun sfarsit.

Descriere proiect

Pornind de la problema identificata, activitatile ce se vor desfasura in cadrul proiectului vor fi centrate pe amenajarea spatiului existent prin implicarea elevilor, cadrelor didactice, parintilor si a comunitatii locale. Astfel se va constientiza importanta educatiei pentru sanatate, a educatiei ecologice, valori care sunt importante pentru fiecare om, care doreste sa-si desfasoare activitatea intr-un mediu sanatos. Pe durata implementarii proiectului, fiecare actiune mare sau mica, e importanta pentru elevi, deoarece le va dezvolta sentimentul ca sunt mici cetateni, care pot sa fie de folos comunitatii.

Daca vrei sa-i ajuti pe stepistii eco sa castige acest proiect, atunci voteaza proiectul in TaraluiAndrei!

Viziteaza pagina celor de la TaraluiAndrei ca sa vezi si alte proiecte propuse!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.