Peste 75.000 de copii au părinții plecați la muncă în străinătate și sunt lăsați în grija rudelor, cel mai adesea a bunicilor.

0

Vrem să alinăm dorul copiilor afectați de plecarea părinților în străinătate și să le oferim ocazia de a petrece mai mult timp împreună.

Alături de Vola.ro, ne-am propus să aducem împreună copiii și părinții care au fost separați de migrația economică și să le oferim momente de fericire. Credem că toți copiii merită să stea în brațele părinților lor, iar noi suntem aici să îi ajutăm să își îndeplinească această dorință și să le readucem zâmbetul pe buze.

Dacă știi pe cineva în această situație, trimite-i formularul de mai jos, necesar obținerii biletelor de avion. 💜

Formular regăsit acasă 

„Vă mulțumim din suflet. Era singura șansă pentru noi să ne vedem. Copiii abia așteaptă să-l vadă pe tati. Drumul până acolo e atât de scump încât el nu-și permite să vină acasă.” Marinela

Adrian nu își mai văzuse mama de aproape 4 ani. Din păcate, nu este singurul în această situație.

Adrian a crescut fără tată, iar în ultimii ani a rămas în grija bunicului, mama sa, Andreea, fiind nevoită să plece în străinătate pentru a-și găsi un loc de muncă și pentru a-i oferi fiului ei o viață mai bună.

Când s-au reunit, mama ne-a trimis această fotografie. „Nu mai pot de bucurie, vă mulțumesc din suflet. Vă scriu cu lacrimi în ochi! L-am așteptat pe Adrian cu tot dragul și cu toată dragostea de mamă, sunt atât de emoționată încât de abia îmi găsesc cuvintele.”

În continuare ne dorim să ajutăm cât mai multe familii.

Tu poți sprijini inițiativa printr-o donație.

Ajută-ne să ajutăm!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.