NESsT caută întreprinderi mici și mijlocii care sprijină refugiații din Polonia și România

0

Cu sprijinul IKEA Social Entrepreneurship și al Fundației Cisco, NESsT a creat NESsT Refugee Employment Initiative /Inițiativa NESsT de Angajare a Refugiaților pentru a susține activitatea a cincisprezece întreprinderi care oferă formare profesională, oportunități de locuri de muncă de calitate și servicii de suport pentru refugiații din Polonia și România.

📤 Împărtășiți această oportunitate cu antreprenorii pe care îi cunoașteți pentru a-i ajuta să acceseze asistență pentru afaceri și o finanțare de până la 95.000 EUR. Termenul limită de înscriere este 23 septembrie 2022.

Află mai multe

Pe lângă ajutorul umanitar pe termen scurt, refugiații au nevoie de sprijin pe termen lung pentru ocuparea forței de muncă, pentru a-și recâștiga securitatea economică și a-și reconstrui mijloacele de subzistență.

Din februarie 2022, aproape 4 milioane de refugiați din Ucraina au căutat refugiu în mare parte în Polonia și România, adăugându-se zecilor de mii de refugiați din Asia și Africa găzduiți în regiune.

NESsT, împreună cu IKEA Social Entrepreneurship și Fundația Cisco, au încheiat un parteneriat pentru a lansa NESsT Refugee Employment Initiative / Inițiativa NESsT de Angajare a Refugiaților. Inițiativa vizează crearea a 2.000 de locuri de muncă și îmbunătățirea vieții a 5.000 de refugiați.

Întreprinderile selectate vor primi până la 95.000 EUR finanțare, mentorat și asistență tehnică pentru a-și extinde activitatea și a-și amplifica impactul social și de mediu.

Antreprenorii au, de asemenea, șansa de a interacționa cu mentori din rețelele NESsT, Cisco Foundation și IKEA Social Entrepreneurship.

Accesează aplicația

Despre autor

avatar

NESsT este un catalizator pentru întreprinderile sociale din țările cu piețe în dezvoltare și din întreaga lume. NESsT își îndeplinește misiunea prin furnizarea de capital financiar, training-uri, mentorat și acces la piețe de desfacere unui portofoliu de întreprinderi sociale cu impact ridicat din țările cu piețe emergente. NESsT combină instrumentele și strategiile specifice sectorului de afaceri și al investițiilor de capital cu misiunea și valorile sectorului social, pentru a permite portofoliului său să planifice mai bine, să își îmbunătățească capacitatea de management, să se dezvolte și să își crească impactul social. www.nesst.org

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.