Implicare în comunitate: Copiii din Ilidia și Ciclova Montană, încurajați să facă sport

0

Color the Village a adus în Ilidia nu doar voluntari care să renoveze case, ci și daruri pentru cei mici. 50 de copii din Ilidia și Ciclova Montană au primit echipament sportive pe măsura lor și au avut parte de întreceri sportive în cadrul Color the Village – Festivalul faptelor bune.

De asemenea, școlile din cele două localități au beneficiat de mingi de baschet și de fotbal și alte dotări necesare bunei desfășurări a orelor de sport.

Până în prezent, cele două școli aveau de dotări minime, însă din anul școlar viitor, elevii vor avea parte de echipamente noi și vor putea practica sporturi cât mai diferite, de la badminton, la tras cu arcul, de la fotbal și baschet la gimnastică.

Evenimentul a fost posibil datorită Decathlon România, sponsor principal al evenimentului Color the Village, organizat de Asociația Acasă în Banat la Ilidia în perioada 17-19 iunie 2021. Prin aceste donații de echipamente sportive s-a urmărit crearea unor condiții cât mai bune, ca elevii din mediul rural din Ilidia și Ciclova Montană să poată practica sport din plăcere și în condiții de siguranță.

Despre Asociația Acasă în Banat

Asociația Acasă în Banat a fost înființată în 2018 și își propune să păstreze patrimoniul cultural al regiunii Banat, să redea culoare satului bănățean, să redescopere adevăratele valori ale acestor locuri: oameni buni și gospodari, case frumoase și poveștile lor.

Asociația Acasă în Banat poate fi contactată pe pagina de Facebook sau la adresa de email acasainbanat@gmail.com.

Donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801

Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801

SWIFT/BIC: BTRLRO22

PayPal: acasainbanat@gmail.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.