BAIA SPRIE: Spatiu verde creat de copii si parinti

0

COLEGIUL TEHNIC DE TRANSPORTURI AUTO

şi

ASOCIAŢIA PĂRINŢILOR DIN BAIA SPRIE

finalizează proiectul

ECO-NONFORMAL”

ASOCIAŢIA PĂRINŢILOR DIN BAIA SPRIE – FELSŐBÁNYAI SZÜLŐK EGYESÜLETE a implementat proiectul “Eco-Nonformal” în perioada aprilie – august 2019 .

Scopul proiectului a fost amenajarea cu spațiu verde a curții din cadrul Colegiului Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie şi promovarea atitudinilor eco-conştiente prin activităţi de educaţie ecologică practică în rândul elevilor, a tinerilor voluntarilor, a părinţilor şi a altor membri ai comunităţii.

De-a lungul vacanţei de vară elevi, tineri voluntari, părinţi, cadre didactice şi personalul administrativ al şcolii au lucrat împreună pentru amenajarea terenului, crearea aleilor din piatră şi a rondourilor de flori, amplasarea băncuţelor din lemn, plantarea arbuştilor, a platanilor şi a florilor.

Rezultatul este un spaţiu multifuncţional, plăcut şi relaxant.

Partenerii proiectului au fost: Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie şi Primăria Orașului Baia Sprie.

Proiectul a fost finanțat de MOL România și Fundația pentru Parteneriat în cadrul programului Spații Verzi, componenta Spații verzi urbane. Valoarea totală a proiectului a fost de 24.000 lei, valoarea finanțării nerambursabile acordată prin programul „Spaţii Verzi” 2019 fiind de 10.000 lei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.