CONSTANȚA: Acțiunea ecologică de primăvară care are ca obiectiv prezervarea și curățarea siturile arheologice din centrul vechi al orașului

0

Weekend-ul acesta Noua Acropolă Constanța în parteneriat cu Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța organizează  acțiunea ecologică de primăvară care are ca obiectiv prezervarea și curățarea siturile arheologice din centrul vechi al orașului.

Sub motto-ul „Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!” voluntarii vor da o mână de ajutor naturii și vor contribui la prezervarea moștenirii istorice de peste 2400 de ani a orașului. Vă așteptăm duminică 26 martie, ora 10, în fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța. Materialele necesare vor fi puse la dispoziție de organizatori.

Link-uri eveniment:
 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.