Flip devine comerciant partener pentru prima de carieră didactică

0

Flip, tânărul start-up românesc care încurajează economia circulară prin recondiționarea telefoanelor și tabletelor, pe care le reintroduc pe piață ca noi, anunță că devine partener afiliat cardului pentru prima de carieră didactică.

Acum, cadrele didactice și personalul didactic auxiliar pot achiziționa telefoane recondiționate la cele mai înalte standarde din industrie de pe Flip.ro cu ajutorul cardului pentru prima de carieră didactică. Aceasta, în valoare de 1500 de lei, este instrumentul cu care Guvernul României susține dezvoltarea profesională a personalului didactic pentru achiziționarea de produse și servicii specifice activității didactice. Prin acest parteneriat, Flip oferă profesorilor oferte mai avantajoase față de produsele din magazine, cu un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

Flip sprijină economia circulară cu alegeri smart atât pentru buzunar, cât și pentru planetă, și credem cu tărie că este nevoie de educație pentru ca fiecare dintre noi să înțeleagă care este impactul alegerilor noastre asupra mediului înconjurător. Ne bucurăm, așadar, să venim în sprijinul cadrelor didactice cu aceste soluții prietenoase, accesibile, devenind comerciant partener pentru prima de carieră didactică. Smartphone-urile au devenit necesare în procesul educațional astăzi, iar cei care și-au făcut o vocație din pregătirea generațiilor viitoare cu siguranță vor vedea avantajele alegerii unui telefon recondiționat, și pot duce mai departe mesajul că alegerile noastre contează”, spune Nicolae Trofin, Chief Sales – Business Partnerships la Flip.

Cadrele didactice au la dispoziție peste 100 de modele de telefoane recondiționate pe Flip.ro la prețuri de până la 1500 lei, precum iPhone SE 2020, iPhone XR, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8. 

Toate telefoanele vândute pe Flip.ro sunt verificate cu ajutorul a 67 de teste de calitate hardware și software, în service-ul propriu, și au sănătatea bateriei de minimum 85%. Acestea au aceleași beneficii ca în cazul achiziționării de telefoane noi: experiența de unboxing, livrare rapidă, garanție 2 ani, drept de retur 30 de zile, și de customer support. În plus, fiecare telefon recondiționat are o amprentă de carbon cu 63% mai mică, în medie, comparativ cu un telefon nou.

Despre Flip.ro

Flip.ro este un marketplace înființat la finalul anului 2019, de către 3 tineri antreprenori: Alin Luca, Alex Burghelia și George Moroianu. În prezent, Flip este liderul companiilor de tehnologie din România care cumpără și vând telefoane recondiționate. La fel ca în cazul cumpărării unui telefon nou, produsele achiziționate de la Flip.ro includ o garanție de cel puțin 12 luni, 30 de zile drept de retur, livrare rapidă și suport permanent pentru clienți. În plus, cumpărarea electronicelor recondiționate contribuie la protejarea planetei.

Din 2021, compania face parte din grupul eMAG de la care a primit și finanțare de 8 milioane de euro, a ajuns la peste 200 de angajați și s-a lansat deja în Bulgaria, Ungaria și Grecia. Până acum, peste 300.000 de clienţi și peste 9000 de companii au apelat la Flip.ro și la serviciile dedicate segmentului de business pentru a vinde sau cumpăra un telefon ca nou și pentru a implementa soluții care reduc impactul asupra mediului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.