A fost lansat Ordinul Sustenabilitățiii, un program național dedicat IMM-urilor

0

Asociația 21st Greentury a lansat programul Ordinul Sustenabilității, un program non-profit pentru a accelera trecerea României la o economie sustenabilă.

Acest program oferă o cale clară și ușoară către sustenabilitate companiilor mici și mijlocii din România prin educarea, evaluarea și promovarea sustenabilității lor.

Ordinul Sustenabilității amplifică vocea companiilor membre și o pune peste un brand unificator. Se crează prin acest program o unealtă pentru urmărirea performanței sociale și de mediu și se încurajează transparența și asumarea răspunderii acțiunilor întreprinse de companii.

Ordinul Sustenabilității se află acum în faza publică Beta. Întreprinderile mici și mijlocii din România care sunt sau vor să devină sustenabile sunt invitate să se înscrie pentru a deveni membre.

Cel mai simplu mod de a înțelege ce este Ordinul Sustenabilității este sa te gândești că reprezintă un singur lucru: decizii. Decizii ale antreprenorilor să vireze companiile către o direcție sănătoasă, decizii ale partenerilor de business de a alege să lucreze cu companii sustenabile, decizii ale consumatorilor de a alege pe lângă produse și servicii bune, companii bune.” a declarat Adrian Tudorache, Vicepreşedintele asociaţiei 21st Greentury, în cadrul conferinței „A Secure Environment, A Secure Future” organizat pe 3 Februarie 2023 de Diplomacy, Security and Defence Research Organization la Cercul Militar Național.

Asociația 21st Greentury a fost înființată în 2021 și a dezvoltat filozofia de a oferi comunității o atitudine pozitivă prin educație non-formală despre mediu. Misiunea lor este de a lucra pentru un viitor unde natura și oamenii coexistă într-o mai mare armonie, mai sustenabil și unde toata lumea are oportunitatea de a fi un agent al schimbării.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.