Ziua Întreprinderilor Sociale 2016

0

Aflată la a III-a ediție, Ziua Întreprinderilor Sociale 2016 este un eveniment ce face parte din Proiectul „Dezvoltarea de parteneriate în vederea consolidării antreprenoriatului social”, coordonat de către Fundația NESsT România și implementat în parteneriat cu Social Entrepreneurship Impact & Finance (SEIF, Elveția) și Fundația Alături de Voi (ADV, România).

Sursa: aici.

177__x_sed_page_cover

Obiectivul general al proiectului constă în întărirea rolului întreprinderilor sociale, ca şi promotori de schimbare pozitivă spre o societate incluzivă, transferând cunoştinţe şi bune practici între România şi Elveţia. Proiectul este co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Evenimentul se adresează atât antreprenorilor sociali din România, cât și altor actori din sector – instituții financiare, finanțatori, reprezentanți ai autorităților publice, organizații de suport pentru antreprenori, pasionați de a găsi soluții la problemele cu care se confruntă întreprinderile sociale.

Participarea este gratuită și locurile sunt limitate.

Evenimentul va avea loc pe data de 8 noiembrie 2016 la Hotel Novotel București (Calea Victoriei 37B,  010061).


Agenda 

Tema generală a evenimentului este „Rolul întreprinderilor sociale în România, provocări, soluții și oportunități”, iar pe lângă discuții și prezentari va avea loc și un târg al întreprinderilor sociale.

Despre autor

avatar

NESsT este un catalizator pentru întreprinderile sociale din țările cu piețe în dezvoltare și din întreaga lume. NESsT își îndeplinește misiunea prin furnizarea de capital financiar, training-uri, mentorat și acces la piețe de desfacere unui portofoliu de întreprinderi sociale cu impact ridicat din țările cu piețe emergente. NESsT combină instrumentele și strategiile specifice sectorului de afaceri și al investițiilor de capital cu misiunea și valorile sectorului social, pentru a permite portofoliului său să planifice mai bine, să își îmbunătățească capacitatea de management, să se dezvolte și să își crească impactul social. www.nesst.org

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.