Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Workshop Dezvoltare personala pentru invatatori si profesori / Bucuresti

1

De Martisor, „Bugetarii veseli” organizeaza cursul de dezvoltare personala pentru invatatori/profesori/formatori, in Bucuresti.

De ce un astfel de workshop? –  pentru ca pentru noi educatia inseamna valorificarea omului din fata clasei, care isi pune amprenta asupra personalitatii adultului in devenire.
Obiectivele acestui workshop sunt motivarea cadrelor didactice in lucrul la clasa si oferirea unui cadru in care sa scoatem in evidenta punctele tari ale cadrelor didactice, cu ajutorul carora vom lucra impreuna in stabilirea unui plan de dezvoltare pe viitor.
In cadrul workshop-ului vom aborda temele: Arta predarii si invatarii, Comunicare, Creativitate si improvizatie si Managementul schimbarii

Subiectele incluse in cadrul workshopului:

1.      Profesorul – ambasadorul lumii copilului
2.      Metode de implicare activa a elevilor, bazate pe abilitatile fiecaruia
3.      Metode de abordare diferite ale elevilor din generatia de astazi, prin intelegerea psihologiei acestora si managemntul clasei
4.      Gestionarea momentelor de criza
5.      Metode nonformale in lucrul la clasa
6.      Castigarea respectului in fata clasei
7.      Motivarea elevului
8.      Schimb de experienta si crearea de conexiuni intre cadrele didactice

Perioada: 1 & 2 Martie 2014 – orele 10:00 – 16:00

Locatie: Bucuresti

Pret: 50 Ron / per participant (conditie facultativa)

Pentru cei dintre voi care vor sa participe, va asteptam cu un mail pe adresa bugetariiveseli@gmail.com sau prin inscriere pe site-ul: http://bit.ly/1jDMTjR
Iar pentru cei ce nu sunt din Bucuresti sau nu pot ajunge la data stabilita, va asteptam pe aceeasi adresa bugetariiveseli@gmail.com, pentru a stabili o alta intalnire.
Participantii vor primi la final o diploma de participare, care nu este inca acredita, fiind deocamdata in proces de acreditare.
curs_Bucuresti_martie_2014

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.