Românii sunt antreprenori: 14 echipe finaliste își vor susține pitch-urile live, în fața juriului, investitorilor, presei și publicului prezent. VEZI AGENDA!

0

După 3 ani de pauză, Startarium Pitch Day, una dintre cele mai emblematice competiții din România dedicate antreprenorilor, a revenit în 2023 pentru cea de-a cincea ediție, care se derulează sub o nouă identitate – Românii sunt antreprenori. Competiția a strâns un total de 220 de înscrieri în 2023, iar acum ne pregătim să aflăm care sunt startupurile câștigătoare ce vor pleca acasă cu premii totale în valoare de 90.000 de Euro.

Miercuri, pe scena principală de la Radisson Blu, 14 echipe finaliste își vor susține pitch-urile live, în fața juriului, investitorilor, presei și publicului prezent. Se anunță un eveniment full house, cu 800+ înscrieri momentan. Printre participanți sunt corporaț. Românii sunt antreprenori include 4 scene diferite și oferă oportunități valoroase de învățare, inspirație și conectare, alături de speakeri de renume din ecosistem.

Agenda completă poate fi consultată online aici.

Românii sunt antreprenori este o competiție Startarium, inițiată de Impact Hub Bucharest și ING Bank, susținută de Pluxee.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 3.000 de membri în București, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țări. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.