Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Urnește-ți creativitatea. Infuzor la incubator

0

infuzor creativitate

Ce ?
Punem la infuzat idei creative pentru ceva special, care te preocupă. Orice. De care îți pasă și vrei să aibă o aromă specială. Poate fi un proiect, un vis, un eveniment sau orice altceva îți preocupă mintea.

La Infuzor e timp și să ne ‘jucăm’, și să fim ‘serioși’. Avem timp să punem întrebări cu rost, să înțelegem ce ne preocupă să infuzăm și să ne amuzăm generând împreună un coș de idei îndrăznețe, pentru fiecare în parte. La final, împărtășim resurse practice, ca să dăm putere ideilor creative să se materializeze mai ușor.

Cu cine?

Sunt Minodora Cerin, o ne-artistă în căutări creative. Îmi place să pun ardei iuți în pantofii seriozității și să mă joc. De-a proiectele culturale, de-a desenatul, de-a scrisul cu creionul și cu tastele, pe www.traiestecreativ.ro. Nu excelez la nici una. Doar că de proiecte de promovare a memoriei culturale mă ocup de 11 ani. Le-am condimentat și cu ceva cursuri de formare și datul cu părerea în proiectele altora și în strategia creativă a Bucureștiului. De peste un an, râșnesc la ideea de creativitate și cum poate lovi ea pe cei care se cred necreativi.

Cu ce?
Lasă-mi negreșit un gând fulger despre provocarea cu care vii și adu cu tine un obiect reprezentativ, doar dacă ai unul.
https://docs.google.com/a/babele.co/forms/d/1o82N8LFJ2jAubnh7zCJY3Y6A72iSP_sS2ed3Ryr7tYM/prefill

Când?
Duminică@incubator107 , 21 Februarie de la 16:00 la 19:00
Duminică@incubator107 , 28 Februarie de la 16:00 la 19:00

Unde?
Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1362 înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Nu vă panicați! incubator107 nu vă trădează, ci devine cetățean model.
Donația de 30 lei va fi obligatorie, dar ai 3 excepții de la regulă. Ești rebel, dar rebel legal.

1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care plătesc și te-ai scos!
2. VIZIONARUL: plătești toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai puțin.
3. PRÂSLEA: ești student sau elev, dai 20 lei.
4. OAMENII MEI: vii cu gașcă de minim 5 incubatoriști,dați fiecare 25 lei.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.