Toți copii se tund gratuit de 1 iunie în saloanele el Studio din București

0

Toți copiii primesc un tuns cadou de 1 iunie în saloanele el Studio din București

Ca în fiecare de an, din dragoste pentru cei mici, el Studio oferă tuturor copiilor un tuns cadou de Ziua Internațională a Copilului. Această inițiativă vine nu doar în ajutorul lor, ci și al părinților acestora, oferindu-le posibilitatea de a-și răsfăța micuții cu o experiență de înfrumusețare memorabilă, într-un mediu plăcut și prietenos.

Acest eveniment special de 1 iunie le va oferi celor mici o experiență de tuns personalizată și ocazia de a-și exprima stilul personal. Cu echipamente de ultimă generație și produse de înaltă calitate, specialiștii el Studio vor transforma această zi într-un moment de distracție și relaxare pentru toți. Pentru și mai mult răsfăț, copii vor primi și acadele, pentru că de 1 iunie chiar și zahărul este permis, nu-i așa?!

Inițiativa el Studio nu doar că aduce un strop de bucurie în viețile copiilor, dar reprezintă și o oportunitate de a promova importanța îngrijirii personale și a unei imagini pozitive în rândul celor mici.

„Este important să susținem dezvoltarea și bucuria copiilor în fiecare etapă a vieții lor. Un tuns poate părea un gest mic, dar suntem convinși că reprezintă o contribuție generoasă la stima de sine. Suntem bucuroși să facem parte din amintirile tuturor celor care ne trec pragul, sperăm să-i vedem zâmbind și fericiți după ce-și primesc tunsoarea mult dorită”, declară Cristian Coșat brand manager grupul el Studio.

Hai la el Studio! Creează amintiri prețioase alături de copilul tău!

www.el-studio.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.