Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

The Magic of Teambuilding / 24 mai 2014

0

Programul “The Magic of Teambuilding” sau – cum creezi magie în programe teambuilding & aventure training – este dedicat persoanelor care lucrează cu grupuri: traineri, facilitatori, gazde pentru evenimente de învățare.

Vino la acest program dacă vrei:

– să faci lucruri magice în programele de teambuilding
– să descoperi frumusețea programelor de teambuilding
– să exersezi construirea unui program de teambuilding (de la ce pornești, cum gândești strategia de program astfel încât să fie un teambuilding reușit)
– să înțelegi ce înseamnă un teambuilding reușit pentru participanți, pentru sponsor (cel care plătește evenimentul) și pentru cel care organizează & livrează programul și care sunt detaliile care fac diferența.

Aplicabilitate în: programe teambuilding, adventure training & alte procese de învățare/training.

Structura programului:

* Experimentează magia ca participant în Urban Adventure
* Cum construiești un teambuilding, luând în considerare toate elementele importante: participanți, sponsorul programului, obiective, locație, agendă/program, echipa de teambuilding, resurse materiale și logistică, neprevăzut/anticipare, cum construiești magia.
* Ce faci în timpul evenimentului: organizare, cunoașterea grupului, deschiderea programului, modificări în funcție de realitatea din teren, construirea dinamicii și atmosferei, cum faci închiderea programului, magia în timpul programului.

The Magic of Teambuilding (1)

Trainer: Bogdan Popescu

Bogdan are o experiență de peste 12 ani în training și este co-fondator Cube Training.
Bogdan a livrat programe de training către o mare varietate de clienţi, de la organizaţii mari din diferite industrii (FMCG, vânzări de automobile, vânzări și distribuţie de farmaceutice, IT&C, bancară, imobiliare), până la companii mici și organizații non-guvernamentale.

Mai multe informații despre Bogdan găsești pe pagina www.cubetraining.ro

Când și unde:
24 mai 2014, 09.00-18.00, Bucureşti

Taxa de participare:
550 RON (toate taxele incluse). Prețul acoperă costul instruirii, al materialelor și 2 pauze de cafea și nu include masa de prânz.

Reduceri:
– 20% reducere pentru participanții la programele IRT și Cube Training
– 20% reducere pentru înscrierea și plata până la 24 martie 2014
– 10% reducere de grup (2 sau mai mulți participanți)
– 10% reducere pentru înscrierea și plata în perioada 25 martie-25 aprilie 2014

Reducerile sunt cumulative. Înscrie-te acum trimiţând e-mail la diana.ghinda@irt.ro, sau sunând la 0726.38.77.37. Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul înscris”. Mai multe detalii pe http://www.irt.ro/training/the-magic-of-teambuilding-mai-2014/

Program organizat de Institutul Român de Training și CUBE Training.

Informaţii despre programele pentru formatori ale Institutului Român de Training găseşti la www.irt.ro, informaţii despre programele Cube Training găseşti lawww.cubetraining.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.