The Alternative School anunța Ziua Creativității / 1 Aprilie

0

6 invitați remarcabili și o dezbatere în jurul a 2 subiecte la zi: „Distracție pe pâine ” („Let me entertain you”) vs „Crestere în timp real” („Growth on the Go”) vor da vibrația pentru Ziua Creativității, care va avea loc pe 1 aprilie, la Mindspace Victoriei, de la ora 10.30.

Raul Gheba – Public Figure, Claudia Bodnar, SoMe Manager KFC, Pizza Hut & Taco Bell, Mădălin Dragnea – fondator, Mad Animator, Radu Pilat – fondator Heist Industries, Victor Croitoru – CEE Strategy Director MEDIABRANDS si Ioana Zamfir, ECD MRM sunt cei care vor diseca trenduri si vor încânta audiența.

În 2023, partenerul Creativity Day este KFC. Eye Temple se alătură școlii și devine partenerul pentru selecția Roger Hatchuel Academy.

PENTRU CINE

Programul e croit pentru tineri creativi și industriașii din marcom, fie că e vorba despre oamenii de brand sau de agenție. Oferă upgrade, conectare la vibrațiile globale, networking cu creatori de pop-culture, acces la trenduri și insighturi despre branding la zi, cu declinare în design, SoMe & strategie cu impact.

18 ANI

Pentru a celebra ca la carte cei 18 ani de eferverscenta in industrie, The Alternative School ofera juraților, agențiilor și clienților premiați la Cannes Lions câte un loc pentru o echipă la Creativity Day.

COSTURI

Costul participării: 250 E + vat pentru echipe, 150 E+vat participare individuală. În preț intra și accesul la 3 dintre cele 8 întâlniri pe zoom, cu speakeri străini, de la Design & SoMe Program.

https://www.thealternativeschool.com/calendar/

Pentru cei de până în 30 de ani care aspiră la Young Lions Design, de la Cannes, într-un pachet special, de 300 de E / echipa, intra accesul la Creativity Day, prezența la alegere la 4 dintre cele 8 întâlniri cu speakerii străini pe zoom și acces la rezolvarea briefurilor de concurs.

Echipa câștigătoare pleacă la Cannes Lions, în competiția Young Lions Design.

PARTICIPARE

Pentru înscrieri: win@canneslions.ro.

EXTRA-INFO

Despre speakerii TheAlternativeSchool: https://bit.ly/Speakeri_TheAlternativeSchool

Despre opportunitile școlii: https://bit.ly/SpringSemesterOpportunities

Chicotim pe Insta: https://www.instagram.com/theschoolforcreativethinking

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.