SWORDS – Spoken Word Sessions cu Răzvan Țupa și Silvia Grădinaru – 26 martie, la Control Club

0

Al șaselea episod din seria SWORDS – Spoken Word Sessions propune o după-amiază de performance-uri, muzică și proiecții multimedia cu poeții Răzvan Țupa și Silvia Grădinaru, într-un eveniment moderat de Cosmin Perța – duminică, 26 martie, de la ora 14:00, la Control Club. Performance-urile vor fi completate de un set audio-vizual de Guidance.

Biletele, în număr limitat, sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

Facebook event

SWORDS – Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word, completate de muzică și proiecții multimedia, cu frecvență bilunară, la Control Club (Constantin Mille, 4).

Răzvan Țupa vine cu poezia în performance din 2001, când a debutat cu „Fetiș”. Este autorul întâlnirilor „Poeticile cotidianului” și în 2022 a publicat „Poetic.relația grafică” (desene și selecție de Ioana Miron) și „poetic.interfața sonoră”. Răzvan realizează selecțiile @citEștioficial pentru Aleph News.

Silvia Grădinaru e din Câmpina. Copywriter și poetă. A luat parte cu poezie în performance la festivaluri în orașe precum București, Brașov, Timișoara sau Bruxelles. Din 2018, ține cursul interdisciplinar de creative writing „Poetry and Advertising” în România, dar l-a ținut și pentru Poetry School în Londra.

Un proiect audio-vizual experimental și de avangardă, Guidance este un joint venture artistic între Marius Copel (EISM) și Iulian Morar (IM Pulse), cu o libertate creativă fără norme, convenții și tipare impuse.

Cosmin Perța este poet, prozator, eseist, performer și manager cultural. În ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a făcut o instalație poetică multimedia, a organizat câteva zeci de evenimente poetice, a ținut ateliere de scriere și a performat în zeci de festivaluri pe patru continente.

Seria de evenimente SWORDS – Spoken Word Sessions este organizată de Control Club și Liveland. Curatori: Cosmin Perța și Iulian Morar.

Biletele pot fi achiziționate în avans, la prețul de 30 de lei, online prin Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-spoken-word-sessions-razvan-tupa-silvia-gradinaru) și în rețeaua partenerilor Eventbook.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.