Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Swazm și Bucharest Golang Group găzduiesc meetup-ul Go și invită pasionații de tehnologie la o discuție liberă despre Blockchain și descentralizare

0

Compania de tehnologie Swazm și Bucharest Golang Group vor găzdui cea de-a treia ediție Go meetup a acestui an, unde programatorii și pasionații de noi tehnologii sunt invitați să discute și să afle mai multe despre limbajul de programare Go, tehnologia Blockchain și sistemele cloud descentralizate.

Evenimentul va avea loc pe 25 aprilie, începând cu ora 18:00, și va fi găzduit de Swazm la sediul companiei: Bld. Dacia 30, clădirea Mecano, etajul 1, București. În cadrul evenimentului, echipa Swazm va prezenta mai multe informații și idei inovatoare despre stocarea descentralizată și beneficiile tehnologiei blockchain.

„Suntem foarte bucuroși să găzduim această ediție a meetup-ului Go, deoarece comunitatea de dezvoltatori este foarte importantă pentru noi. Este foarte util pentru noi să avem ocazia să împărtășim idei cu comunitatea și să obținem feedback sincer.”, a declarat Vali Mălinoiu, fondatorul și CEO-ul Swazm.

„Această ediție va fi axată pe sistemele distribuite în cloud și descentralizare, concepte pe care le dezvoltăm în cadrul Swazm. Modelul actual pentru hosting și stocare a fișierelor nu este optimizat pentru cerințele speciale ale aplicațiilor descentralizate. Cu Swazm, dezvoltatorii au acum flexibilitatea să îmbunătățească aplicațiile cu noi caracteristici, sau să implementeze modificări pe parcurs, administrând în același timp și accesul la anumite zone ale ecosistemului de dezvoltare. Ne adresăm acestei necesități prin a oferi un sistem robust de versionare, cu posibilitatea de a adăuga sau revoca certificatele de acces.”, a explicat Mălinoiu.

Evenimentul va începe cu o prezentare despre următoarea generație de sisteme descentralizate de procesare și stocare și va continua cu o serie de concluzii învățate în urma experienței de dezvoltare a unui sistem distribuit pentru tranzacțiile de tip Blockchain.

Locurile sunt limitate, așadar toți cei interesați să participe sunt invitați să se înregistreze în avans: https://www.meetup.com/golang-bucharest/events/260476922/

Despre SWAZM

Compania SWAZM a dezvoltat o suită de tehnologii interconectate, ce au scopul de a oferi o soluție la cheie pentru scalarea oricărui proiect descentralizat. Utilizând tehnologii de descentralizare a stocării și a puterii de calcul, SWAZM își propune să realizeze o piață digitală de putere de calcul unde fiecare resursă informatică neutilizată să poată fi pusă la dispoziția celor care au nevoie de ea, oferind companiilor și dezvoltatorilor acces la o alternativă mai ieftină și mai performantă decât soluțiile de cloud tradiționale.

Despre Bucharest Golang Group

Bucharest Golang Group este o comunitate dedicată programatorilor pasionați de limbajul de programare Go, axată pe organizarea de întâlniri, schimbul de idei și îmbunătățirea experienței pentru noii membri.

Go este un limbaj de programare open source care facilitează dezvoltarea de aplicații software simple, fiabile și eficiente.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.