Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Social Gym aduce mișcarea la Roaba de Cultură

0

Amatorii de mişcare au la dispoziţie, începând cu 8 iulie, clase gratuite de fitness și aerobic susținute de antrenorii de la Social Gym la Roaba de Cultură din Parcul Herăstrău.

Şedinţele de yoga, circuit training, abs & thighs, Total Body Workout, aerodance vor avea loc în fiecare vineri seara și sâmbătă dimineața pe pajiștea din zona „Pescăruș” și sunt gratuite pentru publicul larg, indiferent dacă sunteţi sau nu membru Social Gym.

Social-Gym-la-Roaba-de-Cultura

Fie că sunteţi un împătimit al sportului și vreţi să ieșiţi din rutina din sala de sport sau, pur și simplu, sunteţi în trecere prin parc, Social Gym vă invită să începeţi weekendul împreună, pentru a vă bucura de mişcare şi relaxare în mijlocul naturii.

Pentru a participa la activităţile din program nu aveţi nevoie decât de echipament sportiv şi bună dispoziţie.

PROGRAMUL LUNII IULIE

Vineri, 8 iulie, 19:00 – 20:00 | Yoga
Sâmbătă, 9 iulie, 09:30 – 10:30 | Circuit training
Vineri 15 iulie, 19:00 – 20:00 | Yoga
Sâmbătă, 16 iulie, 09:30 – 10:30 | Abs & Thighs
Vineri, 22 iulie, 19:00 – 20:00 | Circuit Training
Sâmbătă, 23 iulie, 09:30 – 10:30 | Total Body Workout
Vineri, 29 iulie, 19:00 – 20:00 | Yoga
Sâmbătă, 30 iulie, 09:30 – 10:30 | Aerodance

—-

Social Gym este rezultatul unui parteneriat între 2 structuri de economie socială înființate de Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă, respectiv Asociația pentru Inovare Socială în cadrul proiectelor „SOCEC.NET – Rețeaua economiei sociale” și „Întreprinderi Sociale Responsabile”. Deschis în zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou și inovativ, fiind primul club non-profit de fitness și aerobic care își propune ca prin programele de sport, programele sociale și evenimentele organizate să promoveze un comportament responsabil al membrilor față de comunitate.

Proiectul „Roaba de Cultură” este dezvoltat de Asociația Green Revolution, în parteneriat cu Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB), și oferă în mod gratuit alternative active pentru petrecerea timpului liber, prin întoarcerea la valori, cultură și dialog. Proiectul, desfăşurat într-un spaţiu multifuncţional din Parcul Herăstrău, pe pajiştea din zona ”Pescăruş”, propune publicului concerte de muzică clasică, electronică, cursuri de dans, ateliere de pictură şi olărit şi diverse activităţi sportive. De asemenea, vor fi prezentate piese de teatru şi proiecţii de filme în parteneriat cu institutele culturale.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.