Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sfarsitul lumii la Teatrul Nottara Bucuresti / 20 Septembrie 2010

0

Pe 20 Septembrie, ora 19:30, puteti asista la un preview pentru sfarsitul lumii.

Cu ocazia implinirii unui an de existenta, Teen Media organizeaza un spectacol eveniment la Teatrul Nottara din Bucuresti, Sala Horia Lovinescu. Veti fi martori ai Cronicii unui rasarit de soare avortat sau Paparazzi de Matei Visniec.

Ce ai face daca soarele nu ar mai rasari niciodata?! Daca trenul nu ar mai pleca din gara desi tu ti-ai cumparat deja bilet, daca cersetorii nu ti-ar mai cere nimic, daca tu ar trebui sa mergi in continuare la serviciu desi nimeni nu ar mai avea nevoie de tine, daca atunci cand ai merge la restaurant chelnerul ti-ar cere sa achiti nota desi nu va mai exista „maine”. Un spectacol despre viata fiecaruia dintre noi care isi pierde sensul atunci cand nu mai exista o sursa de lumina.

„Actorii” sunt oameni obisnuiti care au ales sa isi petreaca timpul liber invatand ce inseamna actoria ajutati de Victoria Dicu, Mihai Calota (actori TNB) si alti profesionisti din domeniul teatrului. Dupa trei luni de munca se urca pe scena. Unii chiar se hotarasc ca asta e vocatia lor, altii aleg sa faca aceste cursuri ca un hobby. Dupa un astfel de spectacol, toti raman cu o poveste de spus mai departe

Luni, 20 Septembrie, ora 19:30, va asteptam la Teatrul Nottara din Bucuresti, Sala Horia Lovinescu, sa ii vedeti pe acesti oameni cum incearca sa schimbe ceva in ei insisi. Vor fi prezenti invitati surpriza si vom organiza o tombola cu premii constand in cursuri de actorie gratuite pentru cei prezenti.

Biletele pentru evenimentul Un An de Teen Media – spectacolul Paparazzi de Matei Visniec sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Nottara si de la sediul Teen Media din Calea Calarasilor nr. 55! Pentru informatii suplimentare: www.teenmedia.ro sau www.cursurideactorie.wordpress.com.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.