Sesiune de training. Prevenție si tratament stomatologic la firul ierbii pentru copii cu afectiuni oncologice in cabinetul stomatologic mobil

0

Pe data de 19 februarie 2024, între orele 09:30 și 13:00 asociația Merci Charity, pionier în medicina mobilă în România organizează în cadrul proiectului „Prevenție si tratament stomatologic la firul ierbii pentru copii cu afectiuni oncologice in cabinetul stomatologic mobil”, cel de-al doilea training de pregătire pentru lucrul în cabinetul stomatologic mobil în beneficiul copiilor cu afecțiuni oncologice de la Institutul Oncologic București.

Speaker – Dr. Asma Battah.

 

Trainingul are loc în data de 19 februarie 2024 între orele 09:30 și 13:00 la hotel Cișmigiu (Bulevardul Regina Elisabeta 38), sala Lipscani, etaj 6.

Nu există taxă de participare.

Studenții la stomatologie și medicii stomatologic se pot înscrie la acest link.

Despre proiect

Scopul proiectului este accesul la prevenție și tratament stomatologic pentru copii – pacienți oncologici ai Institutului Oncologic București printr-o soluție mobilă, “la firul ierbii”: infrastructura unui cabinet mobil, pregatirea personalului și mod de lucru integrat între medicii de la diferite specialități.

Proiectul „Preventie și tratament stomatologic la firul ierbii pentru copii cu afecțiuni oncologice în cabinetul stomatologic mobil” este derulat de asociația Merci Charity Boutique și finanțat prin programul În Stare de Bine (www.instaredebine.ro), susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.