Seara de antreprenoriat social la RoPot / 23 august 2010

0

In fiecare săptămână te invităm să participi la o seară alaturi de noi. Dacă e luni, din 2 in 2 saptămâni, te aşteptăm la o seară de antreprenoriat social. Carţile le vom descoperi în fiecare a doua miercuri din fiecare lună, iar serile de comunitate în ultima miercuri din fiecare lună.

Seara de Antreprenoriat Social
Data:  luni, 23 august; 18:30 – 21:30

Descriere: Care sunt realităţile curente legate de antreprenoriatul social? Care sunt ideile care au în momentul de faţă success în Romînia şi în lume? Idei despre cum putem reuşi în drumul de la o idee de schimbare la rezultat şi conectarea cu oameni care trăiesc experienţa.
Obiective:

  • Înţelegerea antreprenoriatului social prin exemple reale;
  • Conectarea cu reţeaua de antreprenori sociali;
  • Inspiraţie şi idei pentru dezvoltarea proiectului tău.

Invitaţi: fiecare sesiune are cel puţin un invitat din cadrul unei afaceri sociale. Până acum i-am avut alături de noi pe: Teia Catană – ViitorPlus, Iulian Ifrim – Sacoşa de Pânză, Roxana Damaschin-Tecu – NESsT România, Raluca Gheorlan – Ateliere Fără Frontiere.
Gazde: Oana Ţoiu, Raluca Medesan
Locaţie: Biblioteca @ British Council
Mai multe informatii pe ropot.ro

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 3.000 de membri în București, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țări. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.