Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Şcoală de vară: Fotografie urbană pentru începători

0

Ești explorator urban declarat? Fă-ți un upgrade vara asta și vino să înveți secretele fotografiei urbane de la Valentin Boboc, fotograf și lector cu ani de experiență în predarea acestei arte. Şcoala de vară: Fotografie urbană pentru începători, organizată în perioada 19-23 august de Fundația Calea Victoriei, este foarte potrivită pentru tine dacă vrei să înțelegi mai bine cum funcționează camera foto pe care o folosești.

Cum și când compensezi expunerea, ce este balansul de alb, care sunt regulile de compoziție de la care poți porni și de ce e important să le cunoști chiar dacă ești o persoană deosebit de creativă – iată doar câteva dintre lucrurile pe care le vei afla la acest curs de fotografie pentru începători.

curs de fotografie urbana incepatori

Primești în plus informații despre felurile de încadrare a unei imagini, despre cromatică, tipuri de lumină. „Ceea ce știu transmit cu dragă inimă. Într-un fel, ajut la dezvoltarea educaţiei vizuale a ce lor din jurul meu, ceea ce îmi place foarte mult.”, spune lectorul cursului.

Pentru că teoria trebuie totdeauna susținută de practică, împreună cu lectorul și colegii de grupă vei ieși „pe teren”, să aplici ce ai învățat. Vei face fotografii pe care apoi le vei analiza împreună cu lectorul, ca să vezi ce și cum poți îmbunătăți.

Cele cinci întâlniri au loc zilnic, din 19 până în 23 august, de la 19.00, la sediul Fundației Calea Victoriei – str. C. A. Rosetti 47, et. 1, aproape de Romană și Universitate. Ca să participi la curs trebuie să faci înscrierea pe contact@victoriei.ro și să achiți taxa de participare menționată pe site.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.