Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Redifuzam „Happy Movie”

0

conferinta-despre-fericire-banner_herald-800x315

Atat in timpul conferintei, dar si dupa eveniment, am primit multe cereri pentru a difuza Happy Movie!

Cel mai premiat documentar despre fericire din lume a fost produs chiar de Eiji Shimizu pe care l-ati intalnit la Conferinta!

Asadar, joi, 24 octombrie, vom difuza la Institutul pentru Fericire documentarul Happy Movie!

Pe parcursul celor 78 de minute, documentarul insumeaza interviuri cu bastinasi, simple persoane, experti in dezvoltare personala sau neurologi specializati in studiul fericirii. El a fost creat in urma unei cercetari de peste 4 ani si ofera o perspectiva diferita unei dorinte universale. Vezi trailer.  Anuntati-va si prietenii, este un film care merita vazut!

Numar limitat de locuri! Rezervari: 0751 657595. Pret: 20 lei.

logo-institut          Acceseaza eveniment

Despre autor

avatar

Asociația Inițiativa pentru Fericire activează din septembrie 2012. Misiunea Asociației Inițiativa pentru Fericire este creșterea scalabilă a gradului de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive fondată de Prof. Dr. Martin Seligman prin: difuzări de documentare pe tema fericirii sau subiecte adiacente, organizarea de dezbateri, organizarea de ateliere de lucru și conferințe. Asociația se adresează în mod special tinerilor, elevi de liceu și studenți la facultate și membrilor comunității cu vârste între 25 și 45 de ani.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.