Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PSIHOatelier: De la Psihologie la Astrologie. Vindecare constienta | cu Maria Sarbu, astrolog

0

PSIHOatelier: De la Psihologie la Astrologie. Vindecare constienta | cu Maria Sarbu, astrolog 

3 octombrie 2017, orele 19.30, la Journey Pub (str. George Enescu, nr. 25, in Piata Romana) 
* Participarea la eveniment se face in limita a 100 de locuri disponibile in sala si in baza unui bilet de participare de 20 de ron. Pentru rezervari: 0752 285 286.

______Vindecarea constienta incepe cu observarea_____
Din trecut, pana in prezent Observatorul… remarca aceleasi tipare: ranile sufletului se imbina cu gandurile fara claritate si duferinda lipsa de chef, de putere, de curaj, etc. In “combinatii de n luate cate k”, se observa aceleasi dureri in alti protagonisti care tot cauta sa resolve problemele, mereu aproape aceleasi probleme.
Vindecarea vine sub forme diferite, pe paliere diferite. Idealul fiecaruia este fericirea, iubirea, bucuria de a trai, insa uneori suntem atat de pierduti in ranile sufletului, in ideile neclare sau in suferintele de orice natura, incat nici nu realizam ca fericirea este o “fata Morgana” de care ne indepartam pentru ca nu ne vindecam de ceea ce ne tine intr-o stare sufleteasca precara.

_______Maria Sarbu, astrolog_______
Maria Sarbu este astrolog, moderator a sute de editii din emisiuni tv de astrologie, autoare a doua carti instrument dedicate lucrului individual, carti centrate pe managementul relatiilor de cuplu si a relatiei cu sinele, prin prisma cunoasterii astrologice.
“Cum sa ai o relatie plina de iubire. Cuplurile Zodiilor”, octombrie 2016
“Provocarea unei noi vibratii”, octombrie 2017

______Legatura dintre Psihologie si Astrologie____
Una dintre cele mai provocatoare teme pentru unii oameni care cauta sa concilieze istoria psihologiei ca stiinta cu cea a astrologiei, misticismului… desi, poate, singurul sens util este sa cauti raspunsul in cat mai multe bucati din puzzle. La acest PSIHOatelier veti putea deschifra mai usor aceasta conexiune despre care Jung spunea: “am fost interesat de acest domeniu de activitate a mintii umane de mai mult de 30 de ani. In cazul in care aveam de facut o diagnoza psihologica dificila faceam adesea uz de astrograma paciantului pentru a avea si un punct de vedere din cu totul alt unghi. Astrologia incita un interes particular pentru un psiholog caci ea contine informational un fel de experienta psihologica pe care noi o denumim “proiectie” – aceasta insemnand ca gasim in astrologie evidente psihologice asa cum exitau in relationarile dintre constelatii.” – sursa: Jung catre astrologul hindus B.V. Raman, septembrie 1947 – https://thezodiac.com/astrojung2.htm

Participarea la eveniment se face in baza unei rezervari telefonice la numarul 0752 285 286, in limita a 100 de locuri disponibile in sala. Biletul de participare: 20 ron.

Parteneri media: RRC Orasul Vorbeste, Radio Guerrilla, RomaniaPozitiva.ro, Literaturapetocuri.ro, Mamapetoc.ro, Filme-carti.ro, ChestiiUrbane.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.